Vanaf eind februari 2017 nieuw in ons aanbod: Thaise Yoga Tafelmassage

Written by: Kaima for Well-Being Date of published: . Posted in Nieuws

Thaise Yogamassage is een duizenden jaren oude massagevorm met invloeden uit de Indiase yoga en de Chinese acupressuur. De masseur brengt het lichaam in beweging door middel van aan Yoga ontleende strekkingen, en masseert hierbij de energiebanen met behulp van drukpuntmassage. De strekkingen gaan vloeiend en ritmisch in elkaar over. De Thai noemen hun massagevorm met een knipoog ook wel yoga voor luie mensen. Doordat de masseur de strekking geeft en u het niet zelf hoeft te doen, kunt u echter vanuit een diepere, meditatieve ontspanning de yoga-oefeningen ondergaan. Hierdoor werken de strekkingen goed door.

Over het algemeen wordt de Thaise yogamassage op een mat op de grond gegeven. Dit kan voor sommigen te belastend zijn. Door de vorm enigszins aan te passen, is de Thaise Yoga Tafelmassage ontstaan. Deze vorm zal vanaf eind februari 2017 door KAIMA for Well-Being worden aangeboden.

Kijk hier voor meer informatie.

Vanaf 08-08-2016: Ooracupunctuur, nieuw in onze praktijk!

Written by: Kaima for Well-Being Date of published: . Posted in Nieuws

Ooracupunctuur ofwel auriculotherapie is een moderne westerse manier van acupunctuur en bestaat uit het aanbieden van prikkels aan het oor om het zelfregulerende of zelf-genezend vermogen van het lichaam te bevorderen. De oorschelp van een mens is een reflexgebied van het centrale zenuwstelsel waarop lichamelijke en psychische klachten zich afspiegelen. Ziekte is een conflict in het lichaam. Genezing van een ziekte is een conflict-oplossend proces. Centraal in dat proces staat het centrale zenuwstelsel.

Lees verder!

Workshop ‘Indonesisch Erfgoed’

Written by: Kaima for Well-Being Date of published: . Posted in Indonesische Kruiden, Informatief, Workshops

In samenwerking met Rich Eduard van Stichting Aliran Tenaga Dalam organiseert Kaima for Well-Being op aanvraag de Workshop ‘Indonesisch Erfgoed’.

Aliran Indonesia - Workshop Indonesisch Erfgoed

Rich Eduard – Aliran Tenaga Dalam

Rich Eduard werkt vanuit zijn cultureel erfgoed, Indonesië. Meer dan 20 jaar verzorgd hij workshops/trainingen en coaching trajecten op basis van traditioneel Indonesisch energiewerk (tenaga dalam).

Voor een groep van 6 tot 8 deelnemers wordt een leerzame workshop verzorgd waarin het thema natuur healing centraal staat.

Programma onderdelen:

  • Helende kruiden recepten bereidingswijze/toepassing. (obat/jamu).
  • Traditionele healing vanuit natuurvisie (peramal alam).
  • De mystiek en de helende kracht van de Keris (ilmu Kebatinan).
  • In overleg is een healing middels de Keris mogelijk.

‘Indonesisch Erfgoed’ is een interactieve workshop waarin wij al doende het traditionele Indonesische energiewerk in praktijk zullen ervaren.

Heeft u interesse in een Workshop? Stuur dan een mail naar info@kaimaforwellbeing.nl of bel / WhatsApp naar (06) 2424 5777.

Meer weten over  Indonesische kruiden, planten en vruchten? Bezoek dan de pagina: www.djamu.nl

Nieuw bij Kaima for Well-Being: Mindfulness-massage

Written by: Kaima for Well-Being Date of published: . Posted in Nieuws

Mindfulness-Massage, bewustzijn door aanraking.

Mindfulness-Massage is een combinatie van massage (aanraking) en mindfulness (staat van bewustzijn in het hier en nu). Deze multi-level aanpak geeft een diepgaand effect. Door middel van aanraking, meditatie, oefeningen en bewegingen wordt een diepe bewustwording gecreëerd.

Voor meer informatie over deze vorm van massage, klik hier.

Nieuw bij Kaima for Well-Being: Breuss-massage

Written by: Kaima for Well-Being Date of published: . Posted in Nieuws

De Breuss-massage werd ontwikkeld door Rudolf Breuß en is een fijngevoelige, energetische massage van de tussenwervelschijven, gericht op de verbetering – regeneratie – van de functie van de tussenwervelschijven. Het zorgt ervoor dat de wervelkolom beter gestrekt wordt.

Nieuw bij Kaima for Well-Being: Pidjet, Indonesische massage

Written by: Kaima for Well-Being Date of published: . Posted in Nieuws

Vanaf nu kunt u ook voor Pidjet, een traditionele Indonesische massage, bij Kaima for Well-Being terecht.

Pidjet heeft zijn oorsprong in Indonesië en is een energetische massagevorm die mondeling wordt overgeleverd van generatie op generatie. Pidjet massage kenmerkt zich door het gebruik van verschillende technieken welke een doeltreffende uitwerking hebben.

Kaima sponsort tijdens Bartholomeusdag

Written by: Kaima for Well-Being Date of published: . Posted in Acties

Op zaterdag 28 september 2013 staan we met onze massagestoel op de jaarmarkt van Schoonhoven: Bartholomeusdag!

Evenals andere jaren masseren we voor het goede doel! Iedereen die dit wil, mag op de Stoel plaatsnemen. Het enige wat we vragen is een bijdrage voor het goede doel. En dit jaar zijn dat zelfs twee doelen: A Sister’s Hope voor de strijd tegen borstkanker én De Voedselbank Schoonhoven e.o. voor de allerarmsten uit de regio.

Aangesloten bij beroepsverenigingen

KAIMA for Well-Being is aangesloten bij:
VIV Nederland, Registratienummer: 1907342B
NIBIG , Registratienummer: 314114
RBCZ, Registratienummer: 505082R
Vraag uw ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden van vergoeding.
Kijk voor meer informatie op: www.vivnederland.nl

Waar wacht u nog op ? Neem contact met ons op voor een afspraak

Afspraak