Workshop: Qi gong en Tai Chi

– Maak kennis met eeuwenoude oefeningen –

In samenwerking met Anil Bhagole van QiConnect organiseert Kaima for Well-Being op aanvraag de Workshop: Qi Gong & Tai Chi

Met behulp van fysieke oefeningen werken deelnemers aan het (eerder) herkennen van fysieke signalen van druk en het vergroten van de eigen veerkracht. Het resultaat is meer innerlijke rust, inzicht in wat er voor jou toe doet, meer regie en invloed op het vinden van balans tussen energie die je krijgt en die je geeft.

Over Anil:
Anil is de oprichter van QiConnect en een zeer ervaren trainer/coach met een achtergrond in de topsport en management consultancy. Anil vertaalt op een unieke en inspirerende manier oude Oosterse inzichten en kennis in krachtige en concrete toepassingen binnen hedendaagse thema’s.
Anil heeft kennis van Wushu, Tai Chi en Qi Gong in de volle breedte. Hij is gespecialiseerd in zowel traditionele en moderne stijlen als ook de interne- en externe vormen. Anil heeft zijn kennis opgedaan door ruim twintig jaar training en onderricht, waarvan de afgelopen 17 jaar bij Grootmeester Fei Yu Liang (een internationaal gerespecteerde grootheid in de Wushu wereld). Ook traint hij regelmatig in China, via het netwerk van Grootmeester Fei Yu Liang, bij diverse grootmeesters en topcoaches.

Tijdsduur: ca. 2 uur

Informatie via: info@kaimaforwellbeing.nl

 

Aangesloten bij:

Registraties:

KAIMA for Well-Being is geregistreerd bij:

Kamer van Koophandel, registratienummer: 24403818
VIV Nederland, Registratienummer: 1907342B
NIBIG, Registratienummer: 314114
RBCZ, Registratienummer: 505082R
Belangenvereniging BMS: Registratienummer: 2717112

Voor de Wkggz ingeschreven bij Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg

Vraag uw ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden van vergoeding.

Waar wacht u nog op ? Neem contact met ons op voor een afspraak

Afspraak