Workshop voor bedrijven

Verbeter de werkhouding, verminder de stress

Kaima for Well-Being boekt veel succes met haar preventie-workshops voor bedrijven. Dankzij haar gerichte massage en praktische adviezen heeft u snel gezondere werknemers met meer plezier in het werk. Dat voorkomt rsi- en burnout-klachten, uitval en langdurige reintegratietrajecten. Daarmee levert een workshop van Kaima op de werkvloer veel (geld) op.

Veel werkgerelateerde klachten zoals rsi en burnout ontstaan door een verkeerde of verkrampte werkhouding, waardoor spieren verstijven en zenuwen in de verdrukking komen. Op de workshopdag zal Kaima de werknemers eerst observeren tijdens hun werk. Er worden foto’s gemaakt van de werkhouding. Daarna zal Kaima iedere werknemer persoonlijk helpen zijn of haar houding te verbeteren, terwijl ze de pijnpunten direct masseert. Iedere werknemer krijgt een (elektronisch) overzicht met persoonlijke adviezen om hun werkhouding ook op de lange termijn te verbeteren.

Met name in de horeca, in kapsalons en in kantoren is vaak sprake van ingesleten verkrampte werkhoudingen. Er is nog een wereld te winnen.

Lees hier de reactie van kapsalon Remaiko’s Haircompany op de workshop.

Informeer naar de mogelijkheden van een workshop op uw bedrijf!

Aangesloten bij beroepsverenigingen

KAIMA for Well-Being is aangesloten bij:
VIV Nederland, Registratienummer: 1907342B
NIBIG , Registratienummer: 314114
RBCZ, Registratienummer: 505082R
Vraag uw ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden van vergoeding.
Kijk voor meer informatie op: www.vivnederland.nl

Waar wacht u nog op ? Neem contact met ons op voor een afspraak

Afspraak