Extra behandelingen

Indien werknemers te maken hebben met ernstiger klachten zoals beginnende RSI, stress, burnout of rugklachten zijn de stoelmassages in veel gevallen niet afdoende. Het is dan raadzaam deze werknemers extra behandelingen te geven waarin specifiek aan hun klachten wordt gewerkt.

Een dergelijke extra behandeling kán een aangepaste stoelmassage zijn. Er kan ook worden behandeld op een traditionele Japanse futon zodat ook aan onderrug en benen gewerkt kan worden. De tijdsduur van een extra behandeling bedraagt 60 minuten. Gedurende deze tijd wordt gericht gewerkt aan de specifieke klachten van de werknemer.

Extra behandelingen kunnen voorkomen dat beginnende RSI, stress, burnout of rugklachten verergeren en tot uitval leiden. Uiteraard verwijzen wij waar nodig direct door naar de huisarts of bedrijfsarts.

Medewerkers kunnen ook op individuele basis een behandeling bij KAIMA for Well-Being afnemen. De individuele behandelingen worden door veel ziektekostenverzekeraars vergoed (veelal binnen een aanvullend pakket).

Aangesloten bij:

Registraties:

KAIMA for Well-Being is geregistreerd bij:

Kamer van Koophandel, registratienummer: 24403818
BTW -Id: NL002041924B86

VBAG, Registratienummer: 22212011
VIV Nederland, Registratienummer: 1907342B
RBCZ, Registratienummer: 505082R
NVTCG Zhong: Registratienummer: 2019021

Voor de Wkggz ingeschreven bij Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg

Vraag uw ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden van vergoeding.

Waar wacht u nog op ? Neem contact met ons op voor een afspraak

Afspraak