Dit is Kaima

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kaima, een inspirerende naam

Kaima for Well-Being is de onderneming van Marjolein Klingenberg – van Croonenburg, geboren in 1966 in Den Haag. Zij begon in 2006 met haar praktijk in Schoonhoven (Z-H). Inmiddels heeft zij een uitgebreide klantenkring.

Haar praktijk heeft Marjolein vernoemd naar een inspirerende docente van de Shiatsu-opleiding die ze volgde. ‘Zij heet Kaima, wat Japans is voor zee. Als eerbetoon aan haar heb ik deze naam aan mijn praktijk verbonden’.

Opleidingen

Marjolein voltooide opleidingen tot schoonheidsspecialiste en sportmasseuse, en koos daarna voor Shiatsu oftewel acupressuur. Deze oosterse leer studeerde ze aan de Nederlandse school voor Klassieke Shiatsu. In dezelfde periode behaalde zij de titel Master Practioner Neuro Linguistic Programming (NLP master). Neuro-linguistisch programmeren is een effectieve methode voor omgaan met spanningen, stress, angsten en trauma’s. In de loop van de jaren heeft ze haar kennis en kunde steeds verder verdiept om te komen tot een totaal pakket aan mogelijkheden op het gebied van de Oosterse geneeskunde.

In 2016 behaalde ze haar HBO diploma Medische Basis Kennis. Aansluitend ronde ze in september 2018 bij Academie Bo Yi de HBO Basis Chinese geneeskunde af. En in 2021 ronde Marjolein bij dezelfde academie het de HBO opleiding Klassieke Chinese Acupunctuur af.

‘Servicegericht’

Overigens heeft Marjolein voor de start van haar praktijk jarenlang gewerkt als financieel adviseur bij KPN. Inderdaad, een heel andere werkomgeving. Door die achtergrond is zij wel servicegericht, maar niet zweverig. ‘Eigenlijk zie ik het lichaam als een geavanceerde computer, die onderhoud nodig heeft. Met mijn therapieën kan ik mensen helpen hun lichaam in topconditie te brengen. En ik geef graag tips mee om dat zo te houden.’

Marjolein heeft haar eigen praktijk aan huis, maar behandelingen bij u thuis, bij groepen, en op kantoor op de werkvloer zijn ook mogelijk. Daarvoor beschikt Kaima over o.a. een moderne massagestoel.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Aangesloten bij:

Registraties:

KAIMA for Well-Being is geregistreerd bij:

Kamer van Koophandel, registratienummer: 24403818
BTW -Id: NL002041924B86

VBAG, Registratienummer: 22212011
VIV Nederland, Registratienummer: 1907342B
RBCZ, Registratienummer: 505082R
NVTCG Zhong: Registratienummer: 2019021

Voor de Wkggz ingeschreven bij Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg

Vraag uw ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden van vergoeding.

Waar wacht u nog op ? Neem contact met ons op voor een afspraak

Afspraak