Dit is Kaima

Kaima, een inspirerende naam

Kaima for Well-Being is de onderneming van Marjolein Klingenberg-van Croonenburg, geboren in 1966 in Den Haag. Zij begon in 2006 met haar praktijk in Schoonhoven (Z-H). Inmiddels heeft zij een uitgebreide klantenkring.

Opleidingen

Marjolein voltooide opleidingen tot schoonheidsspecialiste en sportmasseuse, en koos daarna voor Shiatsu oftewel acupressuur. Deze oosterse leer studeerde ze aan de Nederlandse school voor Klassieke Shiatsu, een erkende HBO-opleiding. Marjolein rondde deze 4-jarige opleiding af. In dezelfde periode behaalde zij de titel Master Practioner Neuro Linguistic Programming (NLP master). Neuro-linguistisch programmeren is een effectieve methode voor omgaan met spanningen, stress, angsten en trauma’s.

Haar praktijk heeft Marjolein genoemd naar een inspirerende docente van de Shiatsu-opleiding. ‘Zij heet Kaima, wat Japans is voor zee. Als eerbetoon aan haar heb ik deze naam aan mijn praktijk verbonden’.

‘Servicegericht’

Overigens heeft Marjolein voor de start van haar praktijk jarenlang gewerkt als financieel adviseur bij KPN. Inderdaad, een heel andere werkomgeving. Door die achtergrond is zij wel servicegericht, maar niet zweverig. ‘Eigenlijk zie ik het lichaam als een geavanceerde computer, die onderhoud nodig heeft. Met mijn therapieën kan ik mensen helpen hun lichaam in topconditie te brengen. En ik geef graag tips mee om dat zo te houden.’

Marjolein heeft haar eigen praktijk aan huis, maar behandelingen bij u thuis, bij groepen, en op kantoor op de werkvloer zijn ook mogelijk. Daarvoor beschikt Kaima over o.a. een moderne massagestoel.

Aangesloten bij beroepsverenigingen

KAIMA for Well-Being is aangesloten bij:
VIV Nederland, Registratienummer: 1907342B
NIBIG , Registratienummer: 314114
RBCZ, Registratienummer: 505082R
Vraag uw ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden van vergoeding.
Kijk voor meer informatie op: www.vivnederland.nl

Waar wacht u nog op ? Neem contact met ons op voor een afspraak

Afspraak