Pidjet Technieken

Gosok
Is het opwarmen van de  huid  d.m.v. stevig wrijven en een warmte kompressen  ( gasten doekje met warm water, evt met gember e/o kruidnagels ). Hierdoor word de doorbloeding gestimuleerd.  Op pijnplekken kan balsem of (cajeputi) olie gebruikt worden, dit is prettig voor de spieren.

Bindweefselmassage
Hierbij wordt de huid als het ware los gerold, dit kan gevoelig zijn. Er word een prikkel  aan de huid toegediend, deze stimuleert de zenuw einde. Pijn klachten kunnen hierdoor verminderen.
Bindweefselmassage wordt alleen na toestemming van de klant toegepast.

Jambak
Het masseren van de hoofdhuid ter behoeve van de ontspanning of het verminderen van hoofdpijnklachten. Door de hoofdhuid te masseren, en op een zachte tot stevige manier haar plukjes te bewegen verminderd de spanning in uw hoofd en bevorderd het de doorbloeding van uw hoofdhuid. Het gezicht en de oren worden ook mee gemasseerd. Dit wordt door veel mensen als ontspannend ervaren.

Cupping
De cupping ( plastic kommetje) wordt op uw rug geplaatst en vacuüm getrokken op de huid. Door het kommetje over uw rug te bewegen, krijgt u als het ware ruimte in uw jasje. Er ontstaat een bindweefsel massage. De cupping wordt in sommige bedrijven met een glazen kommetje gegeven waaronder een vlammetje geplaatst word. Kaima for Well-Being geeft de voorkeur aan de plastic variant. Meer informatie over cupping vindt u hier.

Keroh
Dit is een schraap techniek, in Indonesië gebruikt men een koper muntje, maar het kan ook met een Guasha (steen) uit China. Keroh kan op de rug, op het long gebied ingezet worden. Door de sterke doorbloeding kunnen er tijdelijke rode strepen op de rug ontstaan.

Pidjet is heel wat steviger dan een reguliere massage, maar wie behandeld is, zal zich daarna fysiek en mentaal een stuk beter voelen.

Aangesloten bij:

Registraties:

KAIMA for Well-Being is geregistreerd bij:

Kamer van Koophandel, registratienummer: 24403818
BTW -Id: NL002041924B86

VBAG, Registratienummer: 22212011
VIV Nederland, Registratienummer: 1907342B
RBCZ, Registratienummer: 505082R
NVTCG Zhong: Registratienummer: 2019021

Voor de Wkggz ingeschreven bij Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg

Vraag uw ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden van vergoeding.

Waar wacht u nog op ? Neem contact met ons op voor een afspraak

Afspraak