Lichaamstraining

KAIMA for Well-Being verzorgt, naast stoelmassages en shiatsu behandelingen, ook Energetische Lichaamstrainingen. Dit zijn sessies in groepsverband die het lichaamsbewustzijn stimuleren.

Wij hebben gemerkt dat mensen die zelf actief met het eigen lichaam bezig zijn, zich meer verantwoordelijk gaan voelen voor hun gezondheid. Mensen die zich bewust zijn van hun eigen lichaam gaan actief op zoek naar een betere balans, waarin zij zich prettiger voelen.

Werknemers én werkgevers hebben dus baat bij trainingen die het lichaamsbewustzijn bevorderen. Want gezonde en ontspannen medewerkers zijn minder vaak ziek en hebben een hogere productiviteit.

Wat is Energetische Lichaamstraining

De Energetische Lichaamstraining van KAIMA for Well-Being is gebaseerd op het oosterse Do-In en bestaat uit een systeem van oefeningen om de gezondheid en vitaliteit te behouden en te bevorderen.

Deze van oorsprong uit China (ca. 500 v.C) afkomstige (zelf) therapie werd Tao Yin genoemd. Tot op de dag van vandaag is dit systeem in Azie terug te vinden in disciplines zoals: Aikido, Chi-Kung, T’ai-Chi, Shiatsu, Yoga, Zen en diverse meditatie technieken.

Door verschillende posities en bewegingen, worden de spieren in het lichaam gestrekt en worden de ademhaling en geest samengebracht tot een vloeiend geheel. Dit stelt het lichaam in staat om blokkades op te lossen, ki (Japans voor lichaamsenergie) te stimuleren en onmisbare voedingsstoffen naar alle uithoeken van het lichaam te sturen. De uitgevoerde oefeningen zijn gemakkelijk en doeltreffend. Hun effect kan groot zijn en vele soorten klachten kunnen erdoor worden voorkomen. Ze hebben o.a. hun doeltreffendheid bewezen bij zwakke botten, mentale aandoeningen en RSI klachten. De structuur van de energie in het hele lichaam wordt erdoor gereguleerd.

De Energetische Lichaamstraining van KAIMA for Well-Being zijn voor iedereen geschikt (jong en oud, fit of niet), op iedere plaats, in makkelijk zittende kleding, uit te voeren en neemt relatief weinig tijd in beslag.
De trainingen eenmaal per week volgen en de oefeningen slechts 15 minuten per dag onderhouden, is voldoende om de lichaamshouding te verbeteren, spieren te versoepelen, ademhaling te verdiepen en de weerstand te verhogen.

Deelnemers zullen geestelijk stabieler zijn en veel beter bestand tegen stress.

Heeft u een vraag die u graag wilt stellen of wilt u persoonlijk uitleg over de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op via:

Telefoon: (06) 2424 5777 of stuur een bericht naar: info@kaimaforwellbeing.nl

Aangesloten bij:

Registraties:

KAIMA for Well-Being is geregistreerd bij:

Kamer van Koophandel, registratienummer: 24403818
BTW -Id: NL002041924B86

VBAG, Registratienummer: 22212011
VIV Nederland, Registratienummer: 1907342B
RBCZ, Registratienummer: 505082R
NVTCG Zhong: Registratienummer: 2019021

Voor de Wkggz ingeschreven bij Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg

Vraag uw ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden van vergoeding.

Waar wacht u nog op ? Neem contact met ons op voor een afspraak

Afspraak