Shiatsu op het werk

De shiatsubehandelingen van KAIMA for Well-Being zijn bestemd voor de werknemers die al (beginnende) gezondheidsklachten hebben. Tijdige behandeling van deze werknemers voorkomt onnodige uitval en langdurige reïntegratie trajecten.

Uit de risicoinventarisatie van uw bedrijf kan blijken welke groepen werknemers in aanmerking komen voor dit programma. Misschien zijn er werknemers die vaker of langer afwezig zijn vanwege ziekteverzuim of andere kenmerken van een verhoogd risico op arbeidsuitval vertonen? Een stoelmassage kan eveneens belangrijke informatie geven over de gezondheidstoestand van bepaalde groepen werknemers.

Shiatsu herstelt de balans
Shiatsu heeft zijn oorsprong in de traditionele oosterse geneeskunde en wordt met name gebruikt voor de behandeling van klachten waarbij zowel fysieke als psychologische aspecten een rol spelen. Het herstelt de balans en versterkt de psychische en emotionele weerbaarheid. Een Shiatsu behandeling zorgt voor ontspanning op een heel diep niveau en brengt degene die behandeld wordt weer in contact met zijn ‘zelf’.

Stressklachten, burnout, nek- en schouderklachten, lage rugklachten en bepaalde vormen van RSI zijn typische voorbeelden van klachten die goed met Shiatsu behandeld kunnen worden.

Shiatsu behandelingen op het werk
Shiatsu behandelingen worden gegeven in individuele sessies van één uur en kunnen bij u op locatie plaatsvinden in een daarvoor geschikte ruimte. Indien gewenst kunnen de behandelingen ook uitgevoerd worden op één van onze eigen locaties.
Om het normale werk zo min mogelijk te verstoren verrichten wij de shiatsu behandelingen over het algemeen aan het einde van de middag en in het begin van de avond.

Aangesloten bij:

Registraties:

KAIMA for Well-Being is geregistreerd bij:

Kamer van Koophandel, registratienummer: 24403818
BTW -Id: NL002041924B86

VBAG, Registratienummer: 22212011
VIV Nederland, Registratienummer: 1907342B
RBCZ, Registratienummer: 505082R
NVTCG Zhong: Registratienummer: 2019021

Voor de Wkggz ingeschreven bij Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg

Vraag uw ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden van vergoeding.

Waar wacht u nog op ? Neem contact met ons op voor een afspraak

Afspraak