Thaise Yoga Tafelmassage

Yoga voor luie mensen 😉

Thaise Yogamassage is een duizenden jaren oude massagevorm met invloeden uit de Indiase yoga en de Chinese acupressuur. De masseur van KAIMA for Well-Being brengt het lichaam in beweging door middel van aan Yoga ontleende strekkingen, en masseert hierbij de energiebanen met behulp van drukpuntmassage. De strekkingen gaan vloeiend en ritmisch in elkaar over. De Thai noemen hun massagevorm met een knipoog ook wel yoga voor luie mensen. Doordat de masseur de strekking geeft en u het niet zelf hoeft te doen, kunt u echter vanuit een diepere, meditatieve ontspanning de yoga-oefeningen ondergaan. Hierdoor werken de strekkingen goed door.

Over het algemeen wordt de Thaise yogamassage op een mat op de grond gegeven. Dit kan voor sommigen te belastend zijn. Door de vorm enigszins aan te passen, is de Thaise Yoga Tafelmassage ontstaan.

Hoe wordt een Thaise Yoga Tafelmassage uitgevoerd?

Thaise Yoga Massage wordt uitgevoerd over de kleding heen. Handen, voeten, vingers (met name de duimen), ellebogen, knieën en palmen worden gebruikt door degene die u masseert. Hiermee worden verschillende drukpunten op het lichaam behandeld. Ook wordt van verschillende stretches en een aantal Yoga oefeningen gebruik gemaakt.

Tijdens de massage bent u passief. De masseur van KAIMA for Well-Being voert de oefeningen uit. Hierbij ligt u zelf op de massagetafel. Het is de bedoeling dat u zelf zoveel mogelijk ontspant, zo ervaart u het beste de positieve effecten.

Thaise Yoga Tafelmassage is voor iedereen mogelijk. Bijvoorbeeld als u last heeft van een hoge bloeddruk, of als u zwanger bent, kan daar gemakkelijk op ingespeeld worden. Ervaring met Yoga is niet nodig.

Voordelen van Thaise Yoga Tafelmassage:

Er zijn vele voordelen te noemen waarom Thaise Yoga Tafelmassage voor u zou kunnen werken. Hieronder een aantal voor u op een rijtje:

  • U leert diep te ontspannen.
  • De flexibiliteit van uw lichaam neemt toe. Uw spieren en gewrichten worden soepeler.
  • Het helpt bij rugklachten en dan met name in de onderrug.
  • Het helpt om schouder- en nekklachten te verminderen.
  • De bloedsomloop wordt gestimuleerd.
  • De verschillende energiepunten (Chakra’s) in uw lichaam worden gestimuleerd. Zo kan de energie optimaal door uw lichaam stromen.
  • Ontgiften van het lichaam wordt gestimuleerd, omdat de afvalstoffen uit uw lichaam afgevoerd worden.
  • De spijsvertering komt op gang doordat de organen en in het bijzonder de buikorganen aangesproken worden.
  • Het kan stress verlagend werken. U leert beter te relativeren en meer ontspannen in het leven te staan.
  • Eventuele slaapproblemen kunnen verminderen.

 Wat heeft u nodig bij Thaise Yoga Tafelmassage?

Als u Thaise Yoga Tafelmassage wilt doen is het belangrijk dat u makkelijke en ruim vallende kleding draagt. Omdat de massage over de kleding plaatsvindt, is het prettig dat het materiaal fijn aanvoelt en het niet te strak zit.

De bloeddruk daalt, daardoor kunt u het wat kouder krijgen. Zorg er dus voor dat u daar op gekleed bent. Denk aan een lange broek en een shirt met lange mouwen.

Aangesloten bij:

Registraties:

KAIMA for Well-Being is geregistreerd bij:

Kamer van Koophandel, registratienummer: 24403818
BTW -Id: NL002041924B86

VBAG, Registratienummer: 22212011
VIV Nederland, Registratienummer: 1907342B
RBCZ, Registratienummer: 505082R
NVTCG Zhong: Registratienummer: 2019021

Voor de Wkggz ingeschreven bij Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg

Vraag uw ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden van vergoeding.

Waar wacht u nog op ? Neem contact met ons op voor een afspraak

Afspraak