Informatief

Dagelijks worden we overspoeld met informatie over gezondheid, voeding, het menselijk lichaam en nog veel meer wat aansluit bij de wereld van Kaima for Well-Being.
De informatie komt in boekvorm, web artikelen en andere vormen van communicatie naar ons toe. Er is zoveel informatie, dat veel langs ons heen gaat. En daar willen we met deze pagina verandering in brengen!

Regelmatig lezen we een boek en vrijwel dagelijks treffen we een artikel of website die onze aandacht of interesse trekt. Veelal heeft deze informatie een directe relatie met onze praktijk. En er zijn ook onderwerpen die ons meer algemeen aanspreken. Omdat we van mening zijn dat het goed is om informatie te delen, hebben we besloten om de meest aansprekende informatie te verzamelen en op onze website te presenteren.

Op dit moment staan nog de verschillende onderwerpen door elkaar heen. In de loop van de tijd, zullen we hier meer structuur in brengen. Hiermee hopen we voor onze bezoekers een informatiebron te kunnen bieden, die het aantrekkelijk maakt om onze site met regelmaat te blijven bezoeken.

Noot: de teksten die we in dit deel van de website plaatsen, zijn niet van onszelf afkomstig. Wij kunnen dan ook geen aansprakelijkheid voor de inhoud nemen.
Wanneer er een bron van het artikel bekend is, vermelden wij deze ten allen tijde bij het artikel. Wanneer de bron een website betreft, hebben we de link naar deze website ingevoegd. Omdat we niet alle artikelen dagelijks terug lezen, kan het voorkomen dat een link in de loop van de tijd vervalt. Wanneer u zo’n link aantreft, wilt u dit aan ons doorgeven?

Aangesloten bij:

Registraties:

KAIMA for Well-Being is geregistreerd bij:

Kamer van Koophandel, registratienummer: 24403818
BTW -Id: NL002041924B86

VBAG, Registratienummer: 22212011
VIV Nederland, Registratienummer: 1907342B
RBCZ, Registratienummer: 505082R
NVTCG Zhong: Registratienummer: 2019021

Voor de Wkggz ingeschreven bij Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg

Vraag uw ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden van vergoeding.

Waar wacht u nog op ? Neem contact met ons op voor een afspraak

Afspraak