Voor wie?

Voor iedereen de juiste therapie of massage

Bij Kaima kunt u kiezen uit diverse behandelingen. Kaima helpt u de juiste keuze te maken. Bij uw eerste bezoek maakt zij een analyse van uw klachten. Op basis daarvan bepaalt u samen welke therapie voor u het meest geschikt is: shiatsu, hotstonemassage, voetreflexmassage, warme oliemassage of personal coaching. Ook kan voor het verlichten of wegnemen van klachten een therapie op maat verzorgt worden.

De therapieën hebben aantoonbaar effect bij klachten als vermoeidheid, rugpijn, nek- en schouderproblemen, gewrichtspijn, vochtophoping, slapeloosheid, depressie, onrust, hoofdpijn, menstruatieproblemen, lage weerstand en spijsverteringsproblemen. Deze klachten, die vaak ook in combinaties optreden, hebben dikwijls zowel een geestelijke als een lichamelijke oorzaak. Denk bijvoorbeeld aan burn-out en RSI. Met name Shiatsu acupressuur beïnvloedt de fysieke én psychologische factoren die bij de meridianen horen en is daarom bij uitstek geschikt voor de behandeling van dit soort ‘dubbele’ klachten.

Let op:

De therapeutische massages zijn níet geschikt voor de behandeling van ziektes die met hoge koorts of infecties gepaard gaan. De behandelingen zijn een aanvulling op de reguliere geneeskunde en géén vervanger hiervan. Het is belangrijk uw klachten eerst aan de huisarts voor te leggen.

Aangesloten bij:

Registraties:

KAIMA for Well-Being is geregistreerd bij:

Kamer van Koophandel, registratienummer: 24403818
BTW -Id: NL002041924B86

VBAG, Registratienummer: 22212011
VIV Nederland, Registratienummer: 1907342B
RBCZ, Registratienummer: 505082R
NVTCG Zhong: Registratienummer: 2019021

Voor de Wkggz ingeschreven bij Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg

Vraag uw ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden van vergoeding.

Waar wacht u nog op ? Neem contact met ons op voor een afspraak

Afspraak